02.06.2017

VIETA, KUR PRĀTOT AR SATURU

Vai arī Tu esi prātojis, kā gudrās tehnoloģijas varētu veikt izrāvienu Tavam biznesam un kā lai saprot, kuras tendences ir vērts apgūt, bet kuras ir tikai vienas sezonas modes kliedziens? Mums ir labas ziņas.

Squalio ir atklājis video platformu www.id-factor.com , kur pasaulē un Baltijā vadošie tehnoloģiju ražotāji, jaunuzņēmumi un citi progresīvi uzņēmumi dalās savās zināšanās un pieredzē par biznesa izrāvienu, izmantojot modernās tehnoloģijas.

Fans vai kritiķis?

Video platformā ik nedēļu varēsi skatīt jaunus prāta video, uzdot jautājumus runātājiem un atrast aktuālus pasākumus. Bet tas nav viss! Aicinām tieši Tevi kļūt par ID FACTOR vislielāko kritiķi vai fanu, kurš aktīvi spiež pa pogām Comment , Like un Share, jo ikviens novērtējums un viedoklis palīdzēs mums atrast īsto saturu tieši Tavam prātam.

Kāpēc ID FACTOR?

Laikā, kad mūsu ikdienā iesoļo boti, lietu internets un mākslīgais intelekts, iespējas atklāt jaunas vēsmas biznesa attīstībai un efektivitātei ir ievērojami izpletušās. Mūsu misija ir palīdzēt saviem klientiem atrast biznesa izrāviena identitāti (ID) un īsto reizinātāju (FACTOR) panākumiem!

 

AIZIET!