15.05.2019

SQUALIO ceļ savu statusu jaunā līmenī, kļūstot par programmatūras Snow Platinum partneri

Squalio, Latvijā vadošais IT uzņēmums, kas specializējas programmatūras pārvaldībā un licencēšanā, ir saņēmis prestižo Snow Platinum partnera statusu, kļūstot par vienīgo sertificēto platīna partneri Austrumeiropā un Baltijas valstīs, kas piedāvā saviem klientiem programmatūras auditēšanas rīku Snow.

Atsaucoties uz Gartner, pasaulē vadošo neatkarīgo IT rīku analītiķi, SAM ir „programmatūras iegādes un likvidēšanas lēmumu pieņemšanas process. Tas ietver stratēģijas, kas identificē un novērš neizmantoto vai reti izmantoto programmatūru, konsolidē programmatūras licences vai virzās uz jauniem licencēšanas. ”** Snow Software ir atzīmēts Gartnera Maģiskajā Kvadrantā (Magic Quadrant) kā SAM līderis, piedāvājot nepieciešamos līdzekļus licenču un GDPR atbilstības nodrošināšanai, kā arī potenciālo juridisko un finanšu risku novēršanai, laicīgi identificējot programmatūras un licenču neefektīvu izmantošanu un privātuma pārkāpšanu.

Platīna partnera statuss tika piešķirts Squalio par savstarpēji izdevīgu sadarbību Zelta partnera statusa ietvaros, kā arī par izcilu profesionālo Squalio ekspertu komandas darbu un ievērojamu ieguldījumu Snow biznesa mērķu sasniegšanā.

Ainis Zaharāns, Squalio SAM grupas vadītājs, atzīmē, ka

SAM rīku ieviešana uzņēmumā vienmēr ir bijis izaicinājums, ņemot vērā to, ka daudzi Austrumeiropas uzņēmumi tikai tagad sāk apzināties biznesa vērtības, ko nodrošina efektīva un automatizēta programmatūras pārvaldība. Kopš mēs sākām sadarbību ar Snow, mēs esam palīdzējuši vairāk nekā 50 uzņēmumiem uzlabot kontroli pār programmatūras izmaksām un nodrošināt licenču atbilstību juridiskajām prasībām, izmantojot Snow tehnoloģijas. Mēs vēlamies, lai mūsu unikālā pieredze būtu pieejama klientiem no visiem reģioniem. Mūsu Snow partnerības sasniegums apliecina mūsu kompetenci un apņemšanos sniegt augstā līmeņa atbalstu saviem klientiem.

Reģionālais valstu vadītājs Marko Alēns saka:

„Mūsu sadarbība ar Squalio jau no paša sākuma ir bijusi ļoti atalgota. Squalio plašās zināšanas par licencēšanas un programmatūras aktīvu pārvaldības pakalpojumiem ir palīdzējušas Snow ātri nokļūt jaunās tirgus nozarēs un risināt jaunu klientu vajadzības. Viņiem ir iespēja vispusīgi apkalpot klientu gan snieguma pievienotās vērtības ziņā, gan risinot visizaicinošākos lietošanas gadījumus, kad programmatūras aktīvu pārvaldības pakalpojumi var sniegt tūlītēju labumu. Mēs ļoti priecājamies par Squalio jauno lomu kā mūsu Platinum partneri un ceram, ka turpināsim redzēt šo veiksmīgo partnerību.”